Grillitud maisitõlvikud laimivõiga

Kui värskeid maisitõlvikuid saada ei ole, siis kasuta sügavkülmutatud tõlvikuid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 värsket maisitõlvikut

1 sl rapsiõli

2 tl meresoola

Laimivõi:

50 g võid

1 laimi riivitud koor ja 1 tl mahla

näpuotsatäis või kaks soola

Valmistamine

Puhasta maisitõlvikud, määri ümberringi õliga ning maitsesta soolaga. Grilli ümberringi kuldseks (umbes 10 minutit).

Laimivõi tegemiseks sega toasoe või riivitud laimikoore, laimimahla ja soolaga.

Serveeri grillitud kuumi maisitõlvikuid laimivõiga.

Loe veel:

Retsept on rootsi ajakirjast Allt om Mat (10/2008, Majskolvar med limesmör)

LISA KOMMENTAAR