Kui värskeid maisitõlvikuid saada ei ole, siis kasuta sügavkülmutatud tõlvikuid.
4 värsket maisitõlvikut
1 sl rapsiõli
2 tl meresoola
50 g võid
1 laimi riivitud koor ja 1 tl mahla
näpuotsatäis või kaks soola
Puhasta maisitõlvikud, määri ümberringi õliga ning maitsesta soolaga. Grilli ümberringi kuldseks (umbes 10 minutit).
Laimivõi tegemiseks sega toasoe või riivitud laimikoore, laimimahla ja soolaga.
Serveeri grillitud kuumi maisitõlvikuid laimivõiga.
Retsept on rootsi ajakirjast Allt om Mat (10/2008, Majskolvar med limesmör)
Grillitud maisitõlvikud laimivõiga
Kui värskeid maisitõlvikuid saada ei ole, siis kasuta sügavkülmutatud tõlvikuid.