Punane pesto sobib sarnaselt klassikalisele genovese pestole pastaroogade maitsestamiseks, ent ka dippimiseks, leivale-saiale määrimiseks, kala- ja liharoogade maitsestamiseks jpm.
Huvitav, kas seda annaks teha ka kuivadest tomatitest? Ja kaua neid enne leotama peaks? Mul lihtsalt emalt saadud SUUUR kotitäis, aga pole neid varem kasutanud...
Ise küsin, ise vastan :) Leotasin tomateid üle öö ja ja lisasin oliiviõli pestot kokku segades. Ainus, mis pisut soovida jättis, oli pesto pruun värv. Maitses imehästi ja iga päevaga aina paremaks läheb minu arvates. :P
Pesto päikesekuivatatud tomatitest
Punane pesto sobib sarnaselt klassikalisele genovese pestole pastaroogade maitsestamiseks, ent ka dippimiseks, leivale-saiale määrimiseks, kala- ja liharoogade maitsestamiseks jpm.