Kaselehtedega maitsestatud kartulirösti on maitsev soojalt (nt seenekastmega) kui ka külmalt (nt võileivakattena)
4 keskmise suurusega kartulit
1 sibul
0.5-1 tl soola
0.5 tl musta pipart
1 sl peenestatud kuivatatud noori kaselehti
praadimiseks õli
Koori ja riivi kartulid. Koori sibul ja haki hästi peeneks. Sega kartulid, sibul, maitseained ja kaselehepulber. Sega hoolega.
Kuumuta pannil õli, suru riivsegu ühtlase kihina pannile. Küpseta tasasel tulel, kuni alumine külg on kaunilt kuldpruun.
Keera taldriku abil rösti ümber ning pruunista ka teiselt poolt.
Retsept on soomlaste Arktiset Aromit oy veebilehelt (Koivu-perunarösti). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Ei olnud minu maitse
Hexy foto ka:
Kartulirösti kaselehtedega
Kaselehtedega maitsestatud kartulirösti on maitsev soojalt (nt seenekastmega) kui ka külmalt (nt võileivakattena)