Kartulirösti kaselehtedega

Kaselehtedega maitsestatud kartulirösti on maitsev soojalt (nt seenekastmega) kui ka külmalt (nt võileivakattena)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 keskmise suurusega kartulit

1 sibul

0.5-1 tl soola

0.5 tl musta pipart

1 sl peenestatud kuivatatud noori kaselehti

praadimiseks õli

Valmistamine

Koori ja riivi kartulid. Koori sibul ja haki hästi peeneks. Sega kartulid, sibul, maitseained ja kaselehepulber. Sega hoolega.

Kuumuta pannil õli, suru riivsegu ühtlase kihina pannile. Küpseta tasasel tulel, kuni alumine külg on kaunilt kuldpruun.

Keera taldriku abil rösti ümber ning pruunista ka teiselt poolt.

Loe veel:

Retsept on soomlaste Arktiset Aromit oy veebilehelt (Koivu-perunarösti). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 27.12.2010 14:16

Ei olnud minu maitse

Pille
postitatud 26.05.2020 10:05

Hexy foto ka: