Lõika rabarbrivarred paarisentimeetristeks juppideks (NB! noori varsi pole koorida vaja!) Pane koos suhkru ja meega potti ning kuumuta madalal kuumusel 15-20 minutit, kuni rabarber on täiesti pehme. Vajadusel lisa veel suhkrut.
Kummuta rabarber kausi kohale asetatud sõelale nõrguma (kaussi kogunenud rabarbrisiirup hoia alles). Lase jahtuda. (Kui rabarbrisegu on väga kahvatu, siis sega juurde veidi grenadiinisiirupit).
Klopi rõõsk koor pehmeks vahuks.
Sega kookospiim rabarbri hulka, siis sega õrnalt juurde vahukoor, aga jäta kreem siiruviiruliseks.
Tõsta magustoidupokaalidesse ning hoia serveerimiseni külmkapis (kuni 24 tundi).
Enne serveerimist nirista igale portsjonile veidi rabarbrisiirupit ning kaunista kookoshelveste või -laastudega.
Retsept on mugandatud BBC Good Food ajakirjast.
Siiruviiruline rabarbri-kookosekreem
Mõnusalt maheda kookosemaitsega magustoit. Sobib ideaalselt kevadiste noorte rabarbritega valmistamiseks.