Maisihelbemaius

Hommikuhelvestest ja šokolaadist valmistatud väikesed kompvekid.

Kogus
20 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

100 g võid

200 g tumedaid või valgeid šokolaadi graanuleid

5 dl maisihelbeid

1 tk väikese apelsini riivitud kollane koor

Valmistamine

Sulata või väikeses potis, lisa šokolaad ja lase segades sulada.
Lisa maisihelbed ning riivitud apelsinikoor.
Tõsta lusika abil küpsetuspaberiga kaetud väikesele ahjupannile maisihelbe-šokolaadi segu kuhjakesi. Pane jahedasse (nt külmkappi) paariks tunniks hanguma.
Hoia õhukindlas karbis ning säilita jahedas.

Retsept on pärit 100 rooga sarja raamatust "Maitsvad kingitused" (Lia Virkus, Maire Suitsu). Pildi tegi LIILIA.

LISA KOMMENTAAR

liilia
postitatud 20.10.2010 15:40

väga maitsvad ja mõnusad. nii jagub šokolaadi kauemaks ;)

Tinusik
postitatud 09.06.2012 20:22

Proovin teha Marabou Daimi šokolaadiga ja ilma apelsinita, seda lihtsalt pole kodus :)