Kuumuta kuumakindel pann kõrgel kuumusel. Tõsta pardifileed pannile, nahk allpool, ning küpseta kõrgel kuumusel 1-2 minutit, kuni pardinahk on pruunistunud. Maitsesta nahata pool soola ja pipraga, pööra fileed ümber ning tõsta koos panniga ahju. Küpseta 220kraadises ahjus 15-20 minutit, olenevalt fileede suurusest.
Võta fileed ahjust välja ja lase võimaluse korral 5-10 minutit fooliumis tõmmata.
Lõika õhukesteks viiludeks ning aseta salatilehtedega kaunistatud vaagnale.
Puista peale granaatõunaseemneid ning hakitud värsket münti.
Meil on see mitu korda pidulaual olnud, viimati 2017. a ülestõusmispühadelaual. Kuna sööjaid oli ca 20, siis tegin 6 pardi rinnafileest - salati ja granaatõunaseemnete kogust ei muutnud :)
Pardifilee granaatõunaseemnetega
Eelroaks mõeldud röstitud pardifileed võib serveerida nii soojalt kui külmalt; granaatõunaseemned teevad roa pidulikuks.