Tegelikult ei ole selles maiustuses teragi mett, vaid ainult suhkrut, siirupit ja söögisoodat. Inglise keeles kutsutakse seda maiustust 'honeycomb', kuna väliselt meenutab see natuke kärjemett.
Kärjekomme võib niisama maiustada või siis kasutada erinevate magustoitude kaunistamiseks.
Vooderda väike koogivorm fooliumiga ning pintselda kergelt toiduõliga.
Sega keskmise suurusega potis suhkur ja siirup kergelt läbi. Tõsta pott mõõdukale tulele ja lase suhkru-siirupisegul sulada ja seejärel kuldpruuniks karamelliseeruda. Ära sega!
Tõsta pott tulelt, sega kiiresti juurde söögisooda. Kalla saadud kihisev mass kohe ettevalmistatud vormi ning lase jahtuda ja hanguda.
Murra hangunud maiustus tükkideks ning säilita kinnises karbis. Kui kasutad magustoitude kaunistamiseks, siis võib maiustuse üsna pulbriks tampida.
Kärjekommid
Tegelikult ei ole selles maiustuses teragi mett, vaid ainult suhkrut, siirupit ja söögisoodat. Inglise keeles kutsutakse seda maiustust 'honeycomb', kuna väliselt meenutab see natuke kärjemett. Kärjekomme võib niisama maiustada või siis kasutada erinevate magustoitude kaunistamiseks.