Koori maguskartulid e. bataadid ja lõika pikkadeks tikkudeks (nt köögimandoliini abil) ning veereta neid umbes 2/3 jahukoguses.
Puhasta krevetid ning veereta neid ülejäänud jahus.
Kuumuta suurel praepannil umbes 0.5 cm õli. Kui õli on kuum, siis aseta pannile neli metallist rõngast.
Aseta iga rõnga keskele kartuleid (nii umbes poole rõnga kõrguselt), keskele aseta krevett. Prae umbes 1,5 minutit, siis eemalda ettevaatlikult rõngas, jättes maguskartuli-kreveti koogi küpsema. Umbes 4 minuti pärast on koogid alt kenasti pruunistunud.
Siis keera koogid ettevaatlikult ümber ja prae teiselt poolt 2 minutit.
(Jälgi kuumust - liiga kõrge temperatuur kärsatab põhja, liiga madal temperatuuril ei jää koogike kokku hoidma. Nii et kuskil vahepeal.)
Nõruta köögipaberil ning hoia senikaua soojas, kui veel 8 kooki küpsetad.
Serveeri laimisektoritega.
Retsept on pärit Jackum Browni raamatust "The Vietnamese Collection" (khoai lang chien voi tom)
Kreveti-maguskartuli 'koogid'