Kohupiim tomatipüreega

Serveeri võileibadega või keedetud kartulitega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

300 g rasvast kohupiima

2 sl hapukoort

1-2 sl kontsentreeritud tomatipastat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kui kohupiim on väga teraline, siis hõõru see esmalt läbi sõela. Lisa kohupiimale tomatipüree, hapukoor, sool ja pipar ning sega hästi läbi.

Soovi korral maitsesta ka basiiliku või tüümianiga.

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 12.06.2012 11:34

Kohupiim-tomatipüreega on hea vaheldus tavalisele kohupiimale. Mu tädile meeldis see väga.