Pruunistatud kaalikad

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

800 g kaalikat

50 g võid

1 dl suhkrut

soola

1-2 dl vett

soovi korral riivitud muskaatpähklit

Valmistamine

Kuumuta või potis, lisa suhkur ja pruunista.

Lisa kaalikakuubikud ja pruunista kergelt. Puista juurde soola, lisa tarviduse järgi vedelikku ja hauta kaalikad pehmeks.

Soovi korral maitsesta muskaadiga.

Loe veel:

Retsept on mugandatud raamatust "Perenaise käsiraamat" 1968. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

kardemon
postitatud 05.02.2009 10:29

mõnus maitseüllatus. hea magusas ampsuks.. ja ka soolase kõrvale. mul küll ei tahtnud kaalikas suhkru-vee segus pruunistuda.. muskaatpähklit võiks kindlasti peale riivida, muidu on ehk liiga lihtsalt magus :)

Kybarsepp
postitatud 07.12.2020 21:42

Mulle väga meeldis!