Puhasta köögivili, tükelda kuubikuteks ja pane soolaga maitsestatud vette keema (kõigepealt kaalikas, siis veidi aja pärast porgand ja viimasena kartul- umbes 5minutiliste vaheaegadega). Keeda valmis, kurna (keeduvedelik hoia alles).
Tambi kuumad juurviljad koos võiga pudruks, vajadusel lisa keeduvedelikku.
Maitsesta.
Retsept on pärit Tallinna Teeninduskooli kokakursustelt (sügis 2007), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Maitsev! keeduvette viskasin paar kuuslaugu kuunt ka. Ma osa keeduvedelikku kallasin ara ja kasutasin piima voiga koos. Nagu kartuliputru tehes. Vaga maitsev on kui riivida juustu ka peale.
Mu 2a lapse jaoks on see lemmiktoit ja ta sööb seda nii isukalt, et kui ma ei teeks topeltkogustega, siis meile endale jääks vaid paar lusikatäit potipõhja. :D
Lihtne ja maitsev söök, mida kogu meie pere armastab.
Juurviljapuder
Kaalika-kartuli-porgandipuder on väga kauni jumega ja hea võimalus toidusedelit huvitavamaks teha.