Sega suhkur ja matcha teepulber kausis.
Lõika või kuubikuteks, pane kaussi ning lisa suhkrusegu. Haki noaga ühtlaseks.
Lisa jahu, sega läbi. Lisa ükshaaval munad, vahepeal tainast kergelt segades.
Suru segu tainaks kokku. Keera saadud tainapall toidukilesse ning pane 15 minutiks külmkappi tahenema.
Rulli tainas kergelt jahusel laual umbes 5 mm paksuseks. Lõika küpsisevormidega soovitud kujukesed välja.
Tõsta küpsised küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Küpseta 165kraadises ahjus, kuni küpsised on läbi küpsenud ja servadest kergelt kuldsed (ära liialt pruunista!)
Libista küpsised ahjuplaadilt koos paberiga metallrestile jahtuma.
Allikas: Lovescool toidublogi (sõin neid küpsised 2008. a. juunis New Yorgis Kelli kohvikus Amai, 3rd Avenue btw 16th&17th, Manhattan).
NB! Loe matcha kohta lähemalt Nami-Nami foorumist.
Matcha e. rohelise tee küpsised
Jaapanlaste matcha teepulber annab nendele küpsistele kauni rohelise värvi.