Pertelote kikerherne-kartulisupp fetaga

Kartulipüreesupp vürtside, kikerherneste ja fetajuustuga. 

Kogus
kahele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 sibul

oliiviõli

0.5 tl (jahvatatud) vürtsköömneid

0.5 tl tšillipulbrit või tšillihelbeid

2 suurt kartulit

7 dl aedviljapuljongit

200 g konservitud kikerherneid

musta pipart

60 g fetajuustu

Valmistamine

Hauta hakitud sibul õlis pehmeks.

Lisa vürtsköömned, tšillihelbed ja tükeldatud kartulid. Sega ja kuumuta paar minutit.

Lisa aedviljapuljong ning kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 20 minutit, kuni kartul on pehme.

Lisa loputatud ja nõrutatud kikerherned. Vahetult enne serveerimist maitsesta pipraga ning puista peale fetajuust.

Retsept on pärit inglanna Pertelote toidublogist, kellega me Londonis 2005. a. kohtusime. Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 28.10.2009 18:33

Mõnus, parajalt vürtsikas.