Peedisalat õuntega

Retsepti autor Eva Strand kirjutab, et õuna ja õunamahlaga kergelt magusaks tehtud riivitud toores peet sobib hästi küpsetatud kartuli ja karriga kuumutatud köögiviljade juurde.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6-8 dl riivitud toorest peeti

1 peeneks riivitud õun

2 sl külmpressitud õli

2 sl õunamahla

soola ja musta pipart

värsket hakitud peterselli

Valmistamine

Sega riivitud peet ja õun omavahel.
Sega õli ja õunamahl, maitsesta soola ja pipraga.
Vala kaste riivitud komponentidele. Enne serveerimist puista üle rohke peterselliga.

Retsept on pärit raamatust "Kiiresti valmivad taimetoidud" (Eva Strand, 1999). Pildi tegi KARDEMON.

LISA KOMMENTAAR

Kardemon
postitatud 02.09.2013 23:17

Peterselli ei pannud aga ka nii oli hea. Emale meeldis just peet-pipar maitse salati juures. Me sõime grill-liha kõrvale.