Muraka-rullbiskviit

Põhjamaiste maitsetega kakao-rullbiskviit.

Kogus
kümnele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

Biskviit:

4 suurt muna

100 g suhkrut (veidi üle 1 dl)

60 g nisujahu (1 dl)

25 g kartulitärklist (u 0.5 dl)

1 tl küpsetuspulbrit

2 sl tumedat mõru kakaopulbrit

Täidis:

2 dl 35% rõõska koort

2 tl vanillisuhkrut

150 g maitsestamata toasooja toorjuustu

2-3 dl murakamoosi

Valmistamine

Valmista esmalt biskviit. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Sega kuivained omavahel, lisa õrnalt segades munavahule. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 220kraadises ahjus umbes 7-8 minutit. Võta ahjust välja.

(VÄGA OLULINE on biskviiti mitte üle küpsetada - siis on seda hiljem raske rulli keerata!)

Võta puhas küpsetuspaber ja puista üle suhkruga. Kummuta veel soe biskviitpõhi valmispandud küpsetuspaberile. Eemalda 'küpsetatud' küpsetuspaber (vajadusel niisuta seda veidi veega, siis tuleb paber paremini biskviidi küljest lahti).

Täidise jaoks vahusta rõõsk koor suhkruga, sega juurde pehme toorjuust.

Määri biskviidile kõigepealt murakamoos, sellele toorjuustukreem. Keera kook rulli ning serveeri kohe või lase veidi jahedas tõmmata.

Inspiratsioon: Ruokala.tv, mugandatud.

LISA KOMMENTAAR