Vokitud paksoi

Mitmest allikas kombineeritud retsept. Vaja läheb vaiksemat sorti, nn mini-paksoisid - Suurbritannias saab neid eelkõige hiina supermarketitest :)

Kogus
neljale kuni kaheksale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

8 väikest värsket paksoid

1-2 sl õli

1-2 sl võid

1-2 küüslauguküünt

2 sl kuiva šerrit

1 sl sojakastet

Valmistamine

Loputa paksoid ning raputa kuivaks.

Kuumuta pannil õli ning tükike võid. Lisa paksoid ning õhukeselt viilutatud küüslauk. Kuumuta paar minutit, lisa šerri ning sojakaste. Kata pann kaanega ning kuumuta veel minut-kaks, kuni paksoi on veidi pehmenenud.

Serveeri nt hiina sidrunikanaga

Nipid ja soovitused:

  • Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba märgistusega sojakastet. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Aiwike
postitatud 04.02.2014 14:10

Väga maitsev! Šerrit polnud lisada, aga ikkagi- väga maitsev!