Salveimakaronid sobivad hästi rasvasema liharoa lisandiks, kuna salvei vähendab rasvamaitset.
250 g värskeid tagliatelle makarone
2 sl võid
1 sl oliiviõli
2 küüslauguküünt õhukeste viiludena
4-5 värsket salveilehte
veidi riivitud sidrunikoort
purustatud musta pipart
Keeda makaronid al dente.
Kuumuta pannil või ja õli, lisa hakitud salvei, küüslauk ja sidrunikoor. Prae keskmisel kuumusel, kuni küüslauk on kergelt kuldne.
Kurna makaronid, sega salvei-küüslauguvõiga.
Salveimakaronid sobivad hästi parmesanipaneeringus sealihalõikude lisandiks.
See oli alles maitsev.Tegin pasta ka ise,nii et väga hea.
Lihtne teha ja maitsev ka veel.
Väga hea pasta!
Salveimakaronid
Salveimakaronid sobivad hästi rasvasema liharoa lisandiks, kuna salvei vähendab rasvamaitset.