Salveimakaronid

Salveimakaronid sobivad hästi rasvasema liharoa lisandiks, kuna salvei vähendab rasvamaitset.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

250 g värskeid tagliatelle makarone

2 sl võid

1 sl oliiviõli

2 küüslauguküünt õhukeste viiludena

4-5 värsket salveilehte

veidi riivitud sidrunikoort

purustatud musta pipart

Valmistamine

Keeda makaronid al dente

Kuumuta pannil või ja õli, lisa hakitud salvei, küüslauk ja sidrunikoor. Prae keskmisel kuumusel, kuni küüslauk on kergelt kuldne. 

Kurna makaronid, sega salvei-küüslauguvõiga.

Loe veel:

Salveimakaronid sobivad hästi parmesanipaneeringus sealihalõikude lisandiks.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 19.12.2009 23:04

See oli alles maitsev.Tegin pasta ka ise,nii et väga hea.

Ilse
postitatud 16.06.2017 20:34

Lihtne teha ja maitsev ka veel.

Triin
postitatud 03.07.2019 10:41

Väga hea pasta!