Eemalda maksalt kelmed ja lõika maks õhukesteks viiludeks. Kuumuta pannil õli, prae maksaviilud mõlemalt poolt kuldseks. Maitsesta valge pipraga.
Lisa pannile jahu, keera maksaviile paar korda ringi. Vala peale lihaleem ja rõõsk koor. Kuumuta maksa nõrgal tulel 15-20 minutit (ära kata panni kaanega!). Maitsesta kaste soola ja sinepiga.
Serveeri praetud sibularõngaste, pohlamoosi ja kartulitega.
Nipid ja soovitused:
Sibulalisandi jaoks koori sibulad, lõika ratasteks ja prae õlis kuldseks ja kergelt krõbedaks.
Vedelikku oleks võinud tiba juurde panna, liiga paks jäi kaste. Sibula segasin pohlamoosiga kokku, et keegi ei jätaks pohlamoosi lisamata. Väga hea oli :)
Maksakaste sinepiga
Veisemaksast kaste, mida võiks serveerida keedetud kartulite, pohlamoosi ja praetud sibularõngastega.