Veritsipsid

Proovi nende põnevate suupistekrõpsude tegemiseks näiteks Maks&Mooritsa klassikalist verikäkki koore ja sibulaga.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

verikäkki

Valmistamine

Lõika poest ostetud või ise valmistatud verikäkk õhukesteks viiludeks. Kuivata verikäkiviilud 120kraadises ahjus krõbedaks.

Serveeri külma hapukoore- või kohupiimakastmega (nt hapukoore-mädarõikakaste või kohupiima-küüslaugukaste).

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 22.12.2016 14:13

Oo, mõnusad! Terava sakilise tomatinoaga saab hästi mõnusaid õhukesi viile.

Helen
postitatud 26.02.2017 18:10

Väga head, ei olnudki verikäkki peale lapsepõlve söönud. Ahjus peavad päris kaua olema, aga päris krõmpsuks muutusid need alles peale välja võtmist ja jahtumist. </br> Teist pannitäit ei jõudnudki teha, kuna muud asjad ootasid oma järge :)