Loputa tomatid, kuivata. Lõika pooleks ja pane koos suhkru ja kaneelikoorega potti (klõpsa juuresoleval pildil). Sega ja lase vähemalt tund aega maitsestuda.
Tõsta pott kuumale pliidile ning kuumuta keemiseni. Sega tihti puulusikaga, et marmelaad põhja ei hakkaks. Keeda umbes 10 minutit.
Nüüd tõsta tomatid vahukulbiga välja või vala moos sõelale. Kalla siirup potti tagasi ning keeda 5 minutit, kuni siirup on veidi redutseerunud.
Pane tomatid potti tagasi ja keeda veel 5 minutit. Sega tihti.
Kalla moos hoolega pestud ja kuumutatud klaaspurkidesse, torka igasse purki kaneelikoor ning kaaneta.
Kirsstomatimarmelaad kaneeliga
Kaneeliga kirsstomatimarmelaad sobib niisama röstisaiale või nt kitsejuustu kõrvale. Maitselt veidi jõuluhõnguline.