600 g tükeldatud kanafileed
225 g purk konservitud vesikastaneid (loputa ja nõruta)
2.5 dl hakitud talisibulat
1 tl värsket hakitud Jalapeño tšillipipar (sh seemned)
2 sl hakitud värsket koriandrit
1.25 tl soola
2 tl õli
6 puitvarrast
Pane kanaliha köögikombaini ning peenesta. Tõsta peenestatud kanaliha kaussi.
Pane vesikastanid, talisibul ja jalapeñod köögikombaini ning peenesta. Lisa kanalihale.
Lisa kaussi ka koriander ja sool, sõtku kätega ühtlaseks hakkmassiks.
Vormi hakkmassist 18 (Ø 5 cm) kotletti ning aseta need küpsetusplaadile. Lükka kotletid kolmekaupa puitvardast läbi.
Kuumuta suurel teflonpannil 1 tl õli mõõdukal kuumusel ning prae vardad kolmekaupa kuldseks (3 minutit mõlemalt poolt).
Hoia küpsetatud kana-vesikastanikotlette senikaua fooliumi all soojas, kui kõik kotletid praetud on. Lisa iga kord pannile 1 tl õli.
Serveeri ingveri-nuudlisalatiga.
Aasia kana-vesikastanikotletid