Aasia kana-vesikastanikotletid

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g tükeldatud kanafileed

225 g purk konservitud vesikastaneid (loputa ja nõruta)

2.5 dl hakitud talisibulat

1 tl värsket hakitud Jalapeño tšillipipar (sh seemned)

2 sl hakitud värsket koriandrit

1.25 tl soola

2 tl õli

6 puitvarrast

Valmistamine

Pane kanaliha köögikombaini ning peenesta. Tõsta peenestatud kanaliha kaussi.
Pane vesikastanid, talisibul ja jalapeñod köögikombaini ning peenesta. Lisa kanalihale.
Lisa kaussi ka koriander ja sool, sõtku kätega ühtlaseks hakkmassiks.
Vormi hakkmassist 18 (Ø 5 cm) kotletti ning aseta need küpsetusplaadile. Lükka kotletid kolmekaupa puitvardast läbi.
Kuumuta suurel teflonpannil 1 tl õli mõõdukal kuumusel ning prae vardad kolmekaupa kuldseks (3 minutit mõlemalt poolt).
Hoia küpsetatud kana-vesikastanikotlette senikaua fooliumi all soojas, kui kõik kotletid praetud on. Lisa iga kord pannile 1 tl õli.

Serveeri ingveri-nuudlisalatiga.

LISA KOMMENTAAR