Grillitud spargli ja suvikõrvitsa salat

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g nooremaid sparglivõrseid

3 suvikõrvitsat (lõika pikuti kolmeks viiluks)

3 sl hakitud värsket münti

4 sl oliiviõli pluss veel pintseldamiseks

1 sidrun

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pane sparglid ja suvikõrvitsaviilud fooliumile või grillrestile ning pintselda oliiviõliga. Grilli 8 minutit, siis pööra aedviljad ringi ja pintselda taas õliga. Grilli veel 5 minutit, kuni aedviljad on kohati kergelt pruunistunud.

Briti ajakirjandusest pärit retsept.

Pane grillitud aedviljad madalasse serveerimisvormi.

Sega hakitud münt, õli ja sidrunimahl, maitsesta soola-pipraga ning kalla aedviljadele. Serveeri toasoojalt.

LISA KOMMENTAAR