Sulata 2 sl võid paksupõhjalisel pannil. Lisa peenestatud sibul ja hauta sibulaid tasasel tulel 3-5 minutit, kuni sibulad on klaasjad ja pehmed. Tõsta praetud sibul kaussi ja jahuta toatemperatuurini.
Sulata ülejäänud või ja vala suurde kaussi. Lisa leige vesi ning sega juurde praetud sibulad ja vähehaaval 6 dl jahu. Vajadusel lisa ka ülejäänid 1,5 dl jahu, nii et saad taina, mis käte külge ei kleepu.
Sõtku tainas ühtlaseks ja jaota 16 palliks. Rulli pallid kergelt jahusel laual 20 cm läbimõõduga rattaks.
Kuumuta suur kuiv pann tulel hästi tuliseks, nii et pannile kukutatud veetilk aurustuks kohe. Pane tainaratas panni keskele ja pruunista 3-4 minutit mõlemalt poolt, muretsemata ebaühtlase pruunistumise pärast.
Säilita ja serveeri leiba õhku läbilaskvas anumas.
Usbeki sibulaleivad (non)
Naan-leiba meenutav usbeki lapikleib 'non'.