100 g suhkrut
150 ml värskelt pressitud laimi mahla (umbes 5 laimist)
425 ml Jamaika rummi (nt Appletons)
6 dl eksootilist puuvilja mahla
purustatud jääd
Kalla suhkur mõõtekannu, lisa niipalju keeva vett, et saad 3 dl jooki. Sega, kuni suhkur on lahustunud. Jahuta.
Kalla jahtunud suhkrusiirup suurde kannu. Lisa laimimahl, rumm ja puuviljamahl. Sega hoolega.
Kalla kõrgetesse pokaalidesse ohtralt purustatud jääd, kalla peale kokteil.
Soovi korral kaunista pokaal ananassi, laimi või apelsiniga.
Retsept on briti ajakirjast Good Food (April 2005, Jamaican rum punch)
Jamaika rummikokteil
Traditsiooniline jamaika rummikokteil järgib 1 osa haput : 2 osa magusat : 3 osa kanget : 4 osa lahjat valemit.