Jamaika rummikokteil

Traditsiooniline jamaika rummikokteil järgib 1 osa haput : 2 osa magusat : 3 osa kanget : 4 osa lahjat valemit.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

100 g suhkrut

150 ml värskelt pressitud laimi mahla (umbes 5 laimist)

425 ml Jamaika rummi (nt Appletons)

6 dl eksootilist puuvilja mahla

purustatud jääd

Valmistamine

Kalla suhkur mõõtekannu, lisa niipalju keeva vett, et saad 3 dl jooki. Sega, kuni suhkur on lahustunud. Jahuta.

Kalla jahtunud suhkrusiirup suurde kannu. Lisa laimimahl, rumm ja puuviljamahl. Sega hoolega.

Kalla kõrgetesse pokaalidesse ohtralt purustatud jääd, kalla peale kokteil.

Soovi korral kaunista pokaal ananassi, laimi või apelsiniga.

Loe veel:

Retsept on briti ajakirjast Good Food (April 2005, Jamaican rum punch)

LISA KOMMENTAAR