Suitsukalavõileivad

Bruschetta-tüüpi suupisted.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200-250 g suitsukala

2 rohelist sibulat või murulauku

1 sl sidrunimahla

purustatud musta pipart

4 viilu juuretisesaia

0.5 dl oliiviõli

1-2 poolitatud küüslauguküünt

Valmistamine

Rösti juuretisesaiaviilud, pintselda õli ja hõõru küüslauguga.

Lõika suitsukala väikesteks tükkideks, haki talisibul. Jaota leivaviiludele. Tilguta peale sidrunimahla, maitsesta purustatud musta pipraga ja serveeri kohe.

Vaata ka:

Retsept on Soome ajakirjast Ruokamaailma (Savukalabruschetat). Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Pilaja
postitatud 05.05.2010 23:43

Väga mõnus vaheldus hommikustele singi-juustuleibadele.

Kaare
postitatud 28.07.2016 09:50

Mõnusad!