Tortelliinid tomatiga

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g täidetud tortellini makarone

200 g kirsstomateid

2 sl puhastatud päevalilleseemneid või piinia- või seedermänniseemneid

1 sl õli

1 sl suhkrut

soola ja musta pipart

250 g mozzarella juustu

Valmistamine

Keeda tortelliinid vastavalt pakendi juhistele.

Loputa ja poolita kirsstomatid.

Rösti seemned kuival praepannil. Kui seemned on kuldsed, siis eemalda pannilt.

Kuumuta pannil õli, puista suhkur õhukese kihina pannile. Laota tomatid, lõikepind allpool, pannile küpsema. Maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta tomateid seni, kuni suhkur karamelliseerub.
Kalla nõrutatud tortelliinid, tomatid ja röstitud seemned vaagnale.

Riivi peale mozzarella ja serveeri kohe.

Retsept on Soome ajakirjast Me Naiset (veebruar 2005, Tomaatti-tortellinit). Juuresoleva foto saatis kasutaja ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 16.01.2009 21:41

Ei olnud päris see, mis ette kujutasin. Midagi oli nagu puudu, aga söödud sai.