Vahusta rõõsk koor kohevaks pehmeks vahuks.
Klopi teises kausis munakollased ja suhkur vahule.
Haki kompvekid, lisa koos kookospiimaga munakollasevahule.
Sega ettevaatlikult juurde vahukoor.
Kalla jäätisesegu toidukilega vooderdatud vormi ning pane ööpäevaks sügavkülma.
Enne serveerimist kummuta jäätis vaagnale, eemalda toidukile ning lase 10 minutit külmkapis pehmeneda.
Retsept on Soome ajakirjast Me Naiset (jaanuar 2005, Sateenkaarijäädyke)
Päris hea, kui kookospiim maitseb (olen peale paari katsetust leidnud, et mulle jäätisena eriti ei maitse). Ainult et šokolaadinööpide käsitsi noaga tükeldamine on üks tänamatu tegevus ja seetõttu sai neid sisse palju vähem, kui ette nähtud :)
Vikerkaarejäätis
Värvikirev jäätis kookospiima ja kompvekkidega.