6 sl nisujahu
6 sl tuhksuhkrut
6 tk muna (vaja läheb 6 munakollast ja 5 munavalget)
3 sl kakaopulbrit
120 g hakitud sarapuupähkleid
1.2 dl võid tordipõhja jaoks ja 4 sl võid kreemi jaoks
2.5 dl 35% rõõska koort
300 g šokolaadi
1.25 dl rummi
1.25 dl maasikasiirupit
Klopi munakollased tuhksuhkruga kohevaks vahuks.
Sega jahu ja kakaopulber ning sõelu munakollasevahu hulka. Sega.
Sega osa hakitud pähklitest sulatatud või ja vahustatud munavalgetega. Sega mõlemad tainad kokku.
Määri koogivorm võiga ning puista üle jahuga. Kalla tainas vormi ning küpseta 200-220kraadises ahjus. Jahuta.
Kreemi jaoks sulata rõõsk koor ning sokolaad, lisa võitükikesed ning klopi, kuni kreem on jahtunud.
Lõika kakaobiskviitpõhi kolmeks kihiks, niisuta maasikasiirupi-rummi seguga.
Pane kihtide vahele kreemi ning puista vahele ülejäänud hakitud pähklid. Kata tort ka pealt kreemiga.
Kaunista karamelliseeritud pähklite ja šokolaadiga.
Allikas: vene ajakirjandus
Trühvli-pähklitort
Trühvlitort sarapuupähklitega.