Hurmaa-virsiku-kohupiimavaht

Ilus kihiline kohupiimavaht hurmaade ja virsikutega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 hurmaad

400 g purk konservitud virsikuid (neto u 250 g)

maitse järgi suhkrut

250 g kohupiima

2 dl vanillijogurtit

2 sl suhkrut

Valmistamine

Koori hurmaad ja püreesta. Sega juurde nõrutatud tükeldatud virsikud, maitsesta puuviljapüree vajadusel suhkruga.

Sega teises kausis kohupiim ja jogurt, maitsesta suhkruga (kui segu on liiga paks, lisa veidi virsikukonservileent).

Tõsta puuviljapüree ja kohupiimakreem kihiti magustoidupokaalidesse.

Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma (jaanuar 2005, Sharonrahka). Pildi tegi Sille Vadi

LISA KOMMENTAAR