Ilus kihiline kohupiimavaht hurmaade ja virsikutega.
2 hurmaad
400 g purk konservitud virsikuid (neto u 250 g)
maitse järgi suhkrut
250 g kohupiima
2 dl vanillijogurtit
2 sl suhkrut
Koori hurmaad ja püreesta. Sega juurde nõrutatud tükeldatud virsikud, maitsesta puuviljapüree vajadusel suhkruga.
Sega teises kausis kohupiim ja jogurt, maitsesta suhkruga (kui segu on liiga paks, lisa veidi virsikukonservileent).
Tõsta puuviljapüree ja kohupiimakreem kihiti magustoidupokaalidesse.
Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma (jaanuar 2005, Sharonrahka). Pildi tegi Sille Vadi.
Hurmaa-virsiku-kohupiimavaht
Ilus kihiline kohupiimavaht hurmaade ja virsikutega.