4 dl hapupiima
1 tl söögisoodat
100 g sulatatud Becel margariini
3 dl suhkrut
2 tl kaneeli
1 tl nelki
1 tl pomerantsi koort
5 dl nisujahu
2 dl nisukliisid
1.5 dl rosinaid
0.75 dl tuhksuhkrut
1 sl vett
Sega sooda ja sulamargariin hapupiima hulka. Sega juurde suhkur, maitseained ning jahu. Sega kliid rosinatega ning lisa tainale.
Võita 2liitrine rõngasvorm, puista üle nisukliidega.
Kalla tainas vormi ning küpseta 175kraadise ahju allosas umbes tund aega.
Sega tuhksuhkru hulka niipalju vett, et saad nõtke vedela glasuuri. Nirista jahtunud koogile. Soome © Unilever Bestfoods'i retsept (© Unilever Bestfoods)
Hapupiima-kliikook