Hapupiima-kliikook

Kogus
kahekümnele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 dl hapupiima

1 tl söögisoodat

100 g sulatatud Becel margariini

3 dl suhkrut

2 tl kaneeli

1 tl nelki

1 tl pomerantsi koort

5 dl nisujahu

2 dl nisukliisid

1.5 dl rosinaid

Glasuur:

0.75 dl tuhksuhkrut

1 sl vett

Valmistamine

Sega sooda ja sulamargariin hapupiima hulka. Sega juurde suhkur, maitseained ning jahu. Sega kliid rosinatega ning lisa tainale.

Võita 2liitrine rõngasvorm, puista üle nisukliidega.

Kalla tainas vormi ning küpseta 175kraadise ahju allosas umbes tund aega.

Sega tuhksuhkru hulka niipalju vett, et saad nõtke vedela glasuuri. Nirista jahtunud koogile.

Soome © Unilever Bestfoods'i retsept (© Unilever Bestfoods)

LISA KOMMENTAAR