Külmarohumoos

Külmarohumoos ehk Viivika Sarve kibuvitsa-astelpajumoos viskiga võitis 2016. a. Olustvere hoidistemessil VIP-žürii VIP-hoidise tiitli.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 l puhastatud kibuvitsamarju

0,5 l astelpajumarju

1 sidruni mahl

300-500 g moosisuhkrut

3 sl viskit

Valmistamine

Keeda eraldi kibuvitsa- ja astelpajumarjad ning aja läbi sõela. Sega püreed kokku, lisa moosisuhkur ning keeda umbes 10 minutit. 

Lisa viski, keeda veel kolm minutit. Pane ettevalmistatud purkidesse.

Loe veel:

Retsept ilmus ajalehes Postimees (1.10.2016)

LISA KOMMENTAAR