Šokolaadi-kirsimuffinid

Laktoosivabad muffinid. 

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 muna

1.5 dl suhkrut

3 dl nisujahu

2 tl küpsetuspulbrit

1 tl vanillisuhkrut

soola

75 g hakitud (laktoosivaba) tumedat šokolaadi

0.75 dl hakitud konservitud kirsse (nõrutatud)

0.75 dl rapsiõli

Valmistamine

Vahusta munad suhkruga. Lisa omavahel segatud kuivained, hakitud šokolaad, kirsid ja õli.
Sega tainas kiiresti ühtlaseks ja jaota ettevalmistatud muffinivormidesse, täites vormid nii umbes 2/3 ulatuses.
Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit.

Kaunista soovi korral vahustatud vaniljekastmega.

Retsept on Soome ajakirjast Maku (22.11.2004, Suklaa-kirsikkamuffinit). Pildi tegi LIILIA.

LISA KOMMENTAAR

Liilia
postitatud 18.04.2010 22:24

tegin tavalise šokolaadiga (Bitter) ja jäid väga maitsvad, eriti hästi maitsesid kuuma kakaoga!