Maitsev eelroog niisama või salatiga. Võimaluse korral kasuta Ehtne Talutoit tunnusmärgiga Eesti väiketootjate tooteid, nt Kolotsi talu laagerdunud kitsejuustu ja Kai koduleivad köömneleiba või tavalist rukkileiba.
Lõika leib paksudeks viiludeks ning määri kergelt oliiviõliga. Laota leivaviiludele peediviilud, peale kitsejuustuviilud. Küpseta grillahjus, kuni juust on kuldne ja veidi sulanud.
Kohandasin retsepti natuke - lõikasin rukkileivast (sweet-n-sour hele rukkileib köömnetega, pärit Edinburghi Peckhamsi delist) piparkoogivormiga väikesed ümmargused kettad, eelnevalt olin leivale määrinud küüslaugu-ürditoorjuustu. Siis peale keedupeediviil ja Chevre-kitsejuustuviil ja ahju. VÄGA MAITSEV!
Kitsejuustu-peedivõileivad
Maitsev eelroog niisama või salatiga. Võimaluse korral kasuta Ehtne Talutoit tunnusmärgiga Eesti väiketootjate tooteid, nt Kolotsi talu laagerdunud kitsejuustu ja Kai koduleivad köömneleiba või tavalist rukkileiba.