Jõhvika-apelsinisalat

Salsa-tüüpi lisand sobib hästi erinevate liharoogade lisandiks.

Kogus
kaheteistkümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 suur pestud apelsin

500 g värskeid või külmutatud jõhvikaid

2-3 sl tuhksuhkrut

Valmistamine

Peenesta köögikombainis hoolega pestud ning tükeldatud apelsin ühtlaseks. Lisa jõhvikad ja suhkur ning sega ühtlaseks, kuni jõhvikad on purustatud.
Tõsta jõhvika-apelsinisalat serveerimiskaussi.

Jõhvikasalat säilib kaetult külmkapis kuni ühe nädala.

BBC Good Foodi retsept (Lesley Waters, Cranberry Salsa), pildi tegi Kärt.

LISA KOMMENTAAR

Tullia
postitatud 19.03.2012 09:06

Esimese portsu sõime ära niisama, teisest kogusest jagus ka lihakõrvale. Võimas vitamiiniallikas ja mõnus lihakõrvane.

Pille
posted on 27.06.2016 11:51

Tullia saatis sellise pildi:

Kärt
postitatud 19.01.2013 15:58

Mõnus värskendav salat rasvase liharoa kõrvale, hea hapukas-magus.

Aire1
postitatud 25.01.2015 19:32

Üllatus oli suur, terav jõhvika hapu oli kadunud. Sõin lausa lusikaga.