Maapähkliruudud

Lihtsad munavabad koogiruudud peavad enne söömist külmkapis tahenema.

Kogus
48 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

Põhi:

50 g tumedat muscovado pruuni suhkrut

200 g tuhksuhkrut

50 g toasooja magedat võid

200 g siledat maapähklivõid

Kate:

200 g piimašokolaadi

100 g tumedat šokolaadi

1 sl magedat võid

Valmistamine

Sega kõik põhja ained kausis puulusikaga ühtlaseks. Suru märja liiva sarnane segu küpsetuspaberiga vooderdatud 23x23 cm nelinurkse vormi põhjale. Silu pealt võimalikult ühtlaseks.

Katte jaoks sulata šokolaad ja või mikroahjus ühtlaseks ning määri maapähklipõhjale. Pane kook külmkappi tahenema.

Kui šokolaad on hangunud, lõika kook väikesteks tükkideks.

Retsept on Nigella Lawsoni raamatust "How To Be A Domestic Goddess" (Peanut-butter squares)

LISA KOMMENTAAR