Makaronid kana ja tomatiga

Veidi itaaliahõnguline makaroniroog.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200-300 g makarone

400 g purustatud konservitud tomateid

1 dl valget veini

400 g kanafileed

pisut küüslauku

100 g sibulat

60-80 g kivideta musti oliive

Serveerimiseks:

värsket salatit ja krõbedat saia

Valmistamine

Lõika kanafilee tükkideks ja pruunista pannil väheses õlis. Lisa hakitud sibul ja purustatud küüslauk, pruunista kergelt.

Lisa pannile vein, keeda mõned minutid segades, kuni alkohol on aurustunud. Lisa purustatud tomatid, maitsesta soola-pipraga. Hauta, kuni kana on pehme ja kaste paksenenud. Lisa oliivid. 

Keeda makaronid al dente, kurna ja lisa kanakastmele. Sega läbi, serveeri rohelise salatiga. 

Selveri retseptilehe retsept (Kanapasta). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille Petersoo.

LISA KOMMENTAAR

mm
postitatud 09.12.2006 18:15

päris hea oli

Merle
postitatud 25.08.2008 17:29

Väga meeldis, teinekordki võib teha.

Sussi
postitatud 16.08.2013 15:48

Mulle väga maitses. Teen kindlasti veel.

Pille
postitatud 23.03.2017 09:10

Kasutaja Annuzhka on 2009. a. novembris sellise pildi saatnud: