200-300 g makarone
400 g purustatud konservitud tomateid
1 dl valget veini
400 g kanafileed
pisut küüslauku
100 g sibulat
60-80 g kivideta musti oliive
Serveerimiseks:värsket salatit ja krõbedat saia
Lõika kanafilee tükkideks ja pruunista pannil väheses õlis. Lisa hakitud sibul ja purustatud küüslauk, pruunista kergelt.
Lisa pannile vein, keeda mõned minutid segades, kuni alkohol on aurustunud. Lisa purustatud tomatid, maitsesta soola-pipraga. Hauta, kuni kana on pehme ja kaste paksenenud. Lisa oliivid.
Keeda makaronid al dente, kurna ja lisa kanakastmele. Sega läbi, serveeri rohelise salatiga.
Selveri retseptilehe retsept (Kanapasta). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille Petersoo.
Makaronid kana ja tomatiga
Veidi itaaliahõnguline makaroniroog.