Lisa liharibad ning küpseta läbi. Seejärel lisa kookospiim, suhkur, laimilehed ja kalakaste. Keeda paar minutit.
Serveeri munanuudlite või jasmiiniriisiga.
Nipid ja soovitused:
Munavaba versiooni jaoks serveeri riisi ja mitte munanuudlitega.
Loe veel:
Phanaeng (tai k: พะแนง, ka phanang, panang jm) on punane Tai karri, mis on paks, soolane ja magus, maitset annab kahvrilaim. Phanaeng karripasta praetakse kookospiimaga, tulemuseks on kreemjas kaste. Phanaeng karripasta sisse lähevad kuivatatud tšillid, kalganijuur, sidrunhein, kahvrilaim, koriandrijuur ja -seemned, vürtsköömned, küüslauk, šalott, krevetipasta, sool ja maapähklid.
Kuna punast karripastat polnud, kasutasin tavalist karripulbrit. Karripastaga oleks aga kindlasti maitsvam tulnud!
Kaffiri laimi lehed saab asendada laimimahla- või koorega või ka sidruniga. Kalakastme asemel panin austrikastet.
Tai kana-kookosekarri Panang Muu
Taipärane vürtsikas kanaroog kookospiimaga. Rooga võib teha ka sealihaga. Serveeri munanuudlite või jasmiiniriisiga. แพนงหมู