Veisefilee kukeseenevõiga

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g veisefileed

võid

Kukeseenevõi:

2 dl värskeid kukeseeni

125 g toasooja võid

0.5 sl hakitud värsket rosmariini

1 sl sidrunimahla

soola ja valget pipart

Valmistamine

Prae kukeseened 1 sl võis, kuni seenevedelik on haihtunud. Lisa rosmariin ning prae veel 2 minutit. Jahuta.

Peenesta seened koos ülejäänud ainetega köögikombainis ühtlaseks. Pane saadud kukeseenevõi fooliumisse ning keera rulli. Pane vähemalt tunniks ajaks sügavkülma.

Lõika veisefilee 4 paksuks viiluks. Grilli lihatükid või prae pannil 3 minutit mõlemalt poolt.

Serveerimisel tõsta igale lihatükile viil kukeseenevõid, kõrvale salatit ja küpsekartul riivitud sinihallitusjuustuga.

Rootsi Arla retsept. 

LISA KOMMENTAAR