Sega tordipulber, piim, õli ja murendatud halvaa ühtlaseks tainaks.
Vooderda muffinivormid pabervormidega, jaota tainas vormidesse. Küpseta 15-20 minutit 200-kraadises ahjus, kuni muffinid on kerkinud ja kuldsed.
Lase muffinitel vormis 10 minutit jahtuda, siis võta vormist välja.
Retsept on mugandatud ajakirjast Kodukiri (September 2004), ent siin on halvaakogust oluliselt vähendatud (algretseptis 200 g, millega tuleks liigmagusad muffinid). Ka 100 g halvaad annab igati tugeva halvaamaitse.
Kapis leidus vaid pool kogust retseptis nõutud halvaast, aga ikka olid meie jaoks liialt magusad.
Halvaa maitset oli tugevalt tunda ka selle poole kogusega. :)
Halvaamuffinid
Magusad halvaamaitselised lihtsad muffinid Juubeli tordipulbrist.