Lihtne krevetivokk riisiga

Lihtne krevetivokk (või pigem praetud riis krevettidega?) peaks meeldima ka lastele.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

25 g võid

1 väike purustatud küüslauguküüs

600 g külma keedetud riisi (keedetud kaal)

8 viilutatud talisibulat (u 200 g)

1 dl külma vett

2,5 tl riivitud sidrunikoort

1 tl meresoola

purustatud musta pipart

1 l e. 300 g ribadeks lõigatud hiina kapsast

250 g sulatatud kooritud krevette

Valmistamine

Sulata või wokis või potis tugeval kuumusel, aga ära pruunista!
Lisa küüslauk ja riis ning kuumuta 1 minut.
Lisa talisibul ja vesi ning kuumuta pidevalt segades 1 minut.
Lisa sidrunikoor, sool, pipar, hiina kapsas ja krevetid ning kuumuta veel pool minutit.
Maitsesta.
Serveeri koos leivaga kergeks õhtusöögiks.

Retsept on Taani Karolines Køkken retseptivihikust (Madpakken, Wokret med rejer), pildi tegi UDUVIHM.
LISA KOMMENTAAR

Uduvihm
postitatud 20.01.2012 23:12

Minule meeldis, mees ka otseselt vastu polnud, kuid kõlas vist midagi sellist, et selline keskmine toit, pole halb aga samas pole ka midagi suurepärast. Meeldis see, et hiina kapsast oli kasutatud sooja toidu sees - seni pole selliselt rakendust leidnud.