Apelsinid Maroko moodi

Ehk kaneeli ja suhkruga "marineeritud" apelsiniviilud.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

apelsini

suhkrut

kaneeli

Valmistamine

Koori apelsinid ja lõika viiludeks. Aseta apelsiniviilud vaagnale ning puista peale suhkur ja kaneel. 

Lase jahedas vähemalt tund aega maitsestuda.

Nipid ja soovitused:

  • Mimi Thorisson lisab ka veidi apelsinõievett ning värsket münti: vt retsepti

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

hedi777
postitatud 29.04.2010 22:26

Super! Väga mõnus magus suutäis!

Pille
postitatud 28.12.2015 15:27

hedi777 saatis kunagi sellise foto:

Nimetu
postitatud 23.03.2014 15:23

Siit on unustatud õli - kindlasti tuleb piserdada õliga! Selliselt serveeritud apelsine saab igas Andaluusia söögikohas :)

Triin
postitatud 29.10.2014 21:49

Ma Maroko restoranides sain küll ilma õlita seda. Väga lihtne ja hea magustoit figuurihoidjatele.

Martiina
postitatud 28.12.2015 12:05

Mõnus!

ann
postitatud 27.01.2017 19:12

Marokos pakuti köikjal ja ilma ölita. Väga mönus lihtne ja nii yllatuslik kodus pakkudes. AGA...kindalsti teha vaid nn nabaapelsinidega...need alati mahlased ja magusad.