Praetud kapsad ingveriga

Siin roas kasutatakse nii punast kui ka käharat peakapsast.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 sl oliiviõli

1 väike punane kapsas

1 väike savoia kapsas

1 sl riivitud värsket ingverijuurt või samapalju ingveripastat

soola

Valmistamine

Kuumuta 1 sl õli vokis või suurel praepannil. Lisa punane kapsas ja prae pidevalt segades 4 minutit, kuni kapsas on kergelt küpsenud. Eemalda pannilt ja hoia soojas.

Kuumuta ülejäänud õli ja prae savoia kapsast ja riivitud ingverit samuti 4 minutit. 

Pane punane kapsas uuesti pannile, kuumuta läbi, soovi korral maitsesta soolaga ja serveeri.

Retsept on briti ajakirjast Family Circle (September 2004, Stir-fried red + savoy cabbages). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR