Kui kasutada eelküpsetatud kartuliviile, valmib roog väga kiiresti!
400 g pakk Härmavili praekartuleid sibulaga
250 g värskeid austerservikuid või šampinjone
50 g tükeldatud suitsupeekonit
praadimiseks õli
soola
Kuumuta pannil õli, lisa viilutatud või tükeldatud seened ja prae kergelt läbi.
Prae teisel pannil tükeldatud peekonit, kuni eraldub peekonirasva.
Lisa praekartulid sibulaga ja prae aeg-ajalt segades, kuni kartulid on kuumad ja krõbedad.
Sega seened ja kartulid, maitsesta. Kuumuta koos mõni minut.
Serveeri koos meelepärase toorsalatiga.
Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Maitses hästi!
Praetud seened & kartulid
Kui kasutada eelküpsetatud kartuliviile, valmib roog väga kiiresti!