Murakaparfee

Kogus
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

3 tk munakollast

1 dl suhkrut

5 dl 35% rõõska koort

2 dl läbi sõela hõõrutud murakaid või murakamoosi

0.5 dl murakalikööri soovi korral

Valmistamine

Vahusta munakollased suhkruga kuumaveevanni kohal. Tõsta kauss veevanni kohalt ning vahusta aeglaselt, kuni muna-suhkruvaht on jahtunud.
Klopi rõõsk koor paksuks vahuks, lisa munavahule. Lisa murakapüree.
Kalla vormi(desse) ning pane järgmise päevani sügavkülma.
Veerand tundi enne serveerimist võta parfeed toasooja ning kummuta vaagnale.
Serveeri niisama või sõelutud murakapüreega.
LISA KOMMENTAAR