Koori kaalikas, lõika neljaks sektoriks, seejärel viiluta iga kaalikasektor õhukesteks viiludeks. Pane jahu kaussi, maitsesta soola ja pipraga. Veereta kaalikaviile maitsestatud jahusegus.
Määri ahjuvorm kenasti võiga kokku, hõõru vorm seest katkisurutud küüslauguküünega üle. Laota jahusse kastetud kaalikaviilud kihiti riivjuustuga vormi. Puista kihtide vahele soovi korral ka hakitud või viilutatud küüslauku. Laota peale ülejäänud võitükikesed ning kalla peale rõõsk koor.
Küpseta 190kraadises ahjus u 1,5 tundi, kuni roog on pealt kuldpruun ja kaalikavorm pehme. Kui vormiroog liialt pruunistuma kipub, siis kata pealt fooliumiga.
Kaalikavorm à la Dauphinoise
Mõnusamaitseline kaalikavorm, mis on inspireeritud traditsioonilisest dauphinoise kartulivormist.