Koori mango, eemalda kivi ning lõika viljaliha viiludeks. Puista mangoviiludele riivitud sidrunikoort ja sidrunimahla. Lase paar minutit maitsestuda.
Prae kookoshelbed pannil helepruuniks, kuivata köögipaberil.
Võta mangoviilud sidrunimarinaadist välja ning prae ülejäänud võis 2 minutit.
Lisa sidrunimarinaad ning kuumuta veel minut aega.
Lisa mesi ja sega.
Aseta praetud mangoviilud vaagnale, puista peale praetud kookoshelbed.
Nõutuks tegi mind see mangustoit. Mangode arvu ei ole täpsustatud, mul oli 2,5 aga kookoshelbeid röstsin poole vähem ja ikka jäi pool alles. Kuidagi kuivaks jäi, sööjatega mõtlesime kas oleks ehk võinud kaste ollla
Merlin, ma tunnistan, et retsept on arusaamatu. Mul pole kahjuks märkmetes kirjas, kust täpselt retsept pärit on ja ei saa ka kontrollida, mis seal kirjas oli. Kõhutunne ütleb endalegi, et ühe mango kohta peaks olema pigem pool detsiliitrit neid kookoshelbeid ja mitte pool liitrit.
Mango kookoshelvestega