Pese hiinakapsa lehed hoolega. Laota kapsalehed hapendamisnõusse ning puista kapsalehtede vahele 3 sl soola. OOta 1-2 tundi, kuni kapsalehed on pehmenenud. Loputa seejärel soolvesi hoolega lehtedelt ning lõika kapsalehed 3-4 cm juppideks.
Sega maitseained omavahel ning puista kapsalehtede vahele. Lao kapsalehed tihedasti hapendusnõusse.
Lahusta 0,5 sl soola väheses keevas vees. Lase jahtuda ning kalla soolvesi vormi. Lisa vajadusel veel keedetud jahtunud vett nii, et 2/3 nõust oleks täidetud.
Aseta kapsas surutise alla, nii et kapsas oleks vees.
Kimchi valmimiseks kulub 5-6 päeva külmkapis või 1 päev toatemperatuuril.
Kimchi soome moodi
Kimchi on hapendatud korea aedviljasalat, mille retsepte on palju-palju. Siinkohal üks soomepärane retsept.