Serveeri väherasvast hurmaa-kodujuustudesserti järelroa või kerge einena. Esimesel juhul nirista desserdile veidi vahtra- või agaavisiirupit.
200 g kodujuustu
2 küpset hurmaad (u 350 g)
veidi agaavisiirupit või vahtrasiirupit või vedelat mett
Soovi korral koori hurmaa, lõika väikesteks kuubikuteks.
Aseta jalaga pokaali vaheldumisi hurmaakuubikuid ning kodujuustu.
Soovi korral nirista peale vedelat mett või vahtra- või agaavisiirupit.
Tegime seda tänalõunaseks magustoiduks ja lausa keele viis alla. Peale niristasin veidi mett.
Proovisin, omapärane, aga päris maitsev. Vahtrasiirupiga parem.
Kodujuust ka mangoga taevalik amps. Ei pea isegi magustama
Hurmaa-kodujuustudessert
Serveeri väherasvast hurmaa-kodujuustudesserti järelroa või kerge einena. Esimesel juhul nirista desserdile veidi vahtra- või agaavisiirupit.