Magushapu kala

Vähese kalorsusega roog Hiina köögist.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 purustatud küüslauguküünt

2 seemnetest puhastatud ja hakitud punast tšillikauna

1.25 dl vett

1 sl tamarindi pastat

400 g valget kalafileed 2 cm kuubikutena

1 sl maapähkliõli

2 viilutatud punast sibulat

200 g rohelisi aedube

1 sl palmisuhkrut või pehmet pruuni suhkrut

0.5 dl kalapuljongit

20 g värsket hakitud koriandrit

Valmistamine

Sega küüslauk, tšilli, vesi ja tamarindipasta. Lisa kalatükid, sega ning lase külmkapis 30-60 minutit maitsestuda.

Kuumuta wok-pann, lisa õli. Prae sibulaid ja blanšeeritud ja külmas vees jahutatud aedube 4-5 minutit, tõsta kõrvale.

Lisa kalatükid wokile ning prae pidevalt segades 4-5 minutit.

Lisa praetud aedviljad, suhkur ning puljong. Kuumuta läbi.

Tõsta vaagnale ning maitsesta koriandriga.

Briti Sainsbury's retsept (Hot and Sour Fish). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 07.02.2010 22:10

Meile väga meeldis.