Lihtne ja maitsev, mitte liiga hiinalik, aga siiski piisavalt autentne. Soovitav on kasutada võimalikult väikeseid paksoisid. Ingveri lisamine on minu idee.
Kuumuta paksupõhjalisel pannil või ja puljong keemiseni. Aseta võimalikult ühesuurused väikesed paksoid ühtlaselt pannile. Kata pann kaanega ning hauta vaiksel tulel umbes 5 minutit, kuni paksoid on pehmed.
Tõsta paksoid soojale vaagnale, kata fooliumiga ning hoia soojas.
Kuumuta pannileent seni, kuni see on redutseerunud niivõrd, et pannil on umbes 4 sl vedelikku. Lisa seesamiõli ning maitsesta pipraga. Kalla paksoidele.
Sobib hästi näiteks pannil praetud mereandide ja aasia pommuga.
Retsept adapteeritud USA ajakirja Gourmet 2000.a. oktoobrinumbrist (Braised baby bok choy).
Võis hautatud paksoi
Lihtne ja maitsev, mitte liiga hiinalik, aga siiski piisavalt autentne. Soovitav on kasutada võimalikult väikeseid paksoisid. Ingveri lisamine on minu idee.